Ana Sayfa
Biz Kimiz
Tüzüğümüz
Biyolojik Çeşitlilik
Kınalı Keklik Yetiştirme
Yaban Yaşam Veterinerlik Hizmetleri
Basında Biz
İletişim Bilgileri

Kınalı Keklik Üretimi

Haberler

Keklik Tesisimizde Yenilebilir Enerji

Kınalı Keklik Tesisisimizde Rüzgar Trübünü ve Güneş Enerjisi Sistemi Kuruldu.Yenilebilir enerji kaynaklarıyla elde edeceğimiz enerji ile tesisimizin aydınlatma, ısıtma, sulama doğadan karşılanmış olacak.Kurulan bu sistem, "Sağdıçların Doğa Okulu" çalışmaları kapsamındaki çevre eğitimlerinde büyük önem taşıyacaktır.NOT: Doğa Okulu çalışmalarımız bir b..

Sağdıçların Doğa Okulu Projemiz

Balıkesir yetiştirme yurduna derneğimiz öncülüğünde doğa koruyucuları grubu kuruldu.2009 yılında "Sağdıcların Doğa Okulu" başlıklı projemiz ulusal ajansa sunuldu.

Yenilebilir Enerji Desteği

Birleşmiş milletler küresel çevre fonu Türkiye programı(GEF-SGP) ye Balıkesir sürdürülebilir kalkınma ve çevre derneği ile ortaklaşa sunduğumuz "Sadıçların doğa okuluna yenilenebilir enerji desteği" başlıklı projemiz kabul edildi.

YAŞAD GMKA destekli Projesini Tamamladı

YAŞAD 2011-2012 döneminde, GMKA destekli Sürdürülebilir Yaban Yaşam ve Kırsal kalkınmayı hedefleyen projesini başarı ile tamamladı...

2000 Palaz Adana Hançerderesi Koruma Sahasında Doğaya Yerleştirildi.

Derneğimiz Kınalı Keklik Yetiştirme Tesisinde Yetiştirilen 2000 Palaz Adana, Maraş Sınırındaki Hançerderesi Koruma Sahasında Dağaya Yerleştirildi. (Eylül- Ekim 2012)