Ana Sayfa
Biz Kimiz
Tüzüğümüz
Biyolojik Çeşitlilik
Kınalı Keklik Yetiştirme
Yaban Yaşam Veterinerlik Hizmetleri
Basında Biz
İletişim Bilgileri

Kınalı Keklik Üretimi

Haberler

Başlarken

"Geç de olsa sitemizin açılışını yapmaktan büyük mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Bilginin hızla paylaşıldığı ve teknolojik ağın özel önem taşıdığı günümüzde YAŞAD’ın da bir web sitesi olması kaçınılmazdı. Düşündük ki, önce üretelim sonra Sivil Toplum Kuruluşu olalım; rüştümüzü ispatlayalım, söyleyecek bi..

Sağdıçlar Deniz Altında

Derneğimiz gençlik grubu sağdıçlar, yeni bir başarılı çalışmaya daha imza attı. Devlet Planlama Teşkilatı Ulusal Ajans, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Eylem 1.2 gençlik girişimleri projeleri kapsamında “ Sağdıçların Ekolojik Ayak İzi” başlıklı proje başarıyla devam ediyor.Proje faaliyetleri içinde önemli yer tutan balık adam eğitimi tamamlandı. Mar..

Sağdıçların Doğa Okulu Başlıklı Projemiz Kabul Edildi.

AB Eğitim ve gençlik programları merkezine sunduğumuz "AB Eğitim ve gençlik programları merkezine sunduğumuz "Sağdıçların Doğa Okulu" Başlıklı projemiz kabul edildi." Başlıklı projemiz kabul edildi.PROJE HEDEFLERİMİZ; Korunmaya muhtaç çocuklar ülkemizde ağırlıklı olarak kurum bakımına bağlı modellerle eğitilmekte ve bakım altında tutulmaktadır. Toplu yaşamı gerektir..

Kınalı Keklik Yetiştirme Tesisimiz Üretime Başladı

Kınalı Keklik Yetiştirme Tesisimiz 16.01.2009 tarihinde aldığımız izinle üretime başladı.

7 Üyemiz Açık Deniz Dalgıcı Oldu

Balık adam eğitimlerimiz tamamlandı 7 üyemiz açık deniz dalgıcı oldu.